[#1 100% MALTODEXTRIN] | 100 g | 50 g* | ||
Energinė vertė | 1615 kJ = 380 kcal |
808 kJ = 190 kcal |
||
Riebalai | 0 g | 0 g | ||
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0 g | 0 g | ||
Angliavandeniai | 96 g | 48 g | ||
iš kurių cukrų | 1 g | 0,5 g | ||
Baltymai | 0 g | 0 g | ||
[Salt]% | 0,2 g | 0,1 g | ||
Osmolarity 50 g/500 ml ~40 mOsm/L. *50 g = 2½× 25 ml measuring spoons. |
||||
[#2 MALTODEXTRIN:FRUCTOSE 2:1] | 100 g | 50 g* | ||
Energinė vertė | 1615 kJ = 380 kcal |
808 kJ = 190 kcal |
||
Riebalai | 0 g | 0 g | ||
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0 g | 0 g | ||
Angliavandeniai | 96 g | 48 g | ||
iš kurių cukrų | 32 g | 16 g | ||
Baltymai | 0 g | 0 g | ||
Druska | 0,2 g | 0,1 g | ||
Osmolarity 50 g/500 ml ~225 mOsm/L. *50 g = 2× 25 ml measuring spoons. |
||||
[#3 MALTODEXTRIN:FRUCTOSE 1,5:1] | 100 g | 50 g* | ||
Energinė vertė | 1615 kJ = 380 kcal |
808 kJ = 190 kcal |
||
Riebalai | 0 g | 0 g | ||
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0 g | 0 g | ||
Angliavandeniai | 96 g | 48 g | ||
iš kurių cukrų | 39 g | 19,5 g | ||
Baltymai | 0 g | 0 g | ||
Druska | 0,2 g | 0,1 g | ||
Osmolarity 50 g/500 ml ~275 mOsm/L. *50 g = 2× 25 ml measuring spoons. |
||||
[#0 100% ISOMALTULOSE] | 100 g | 50 g* | ||
Energinė vertė | 1615 kJ = 380 kcal |
808 kJ = 190 kcal |
||
Riebalai | 0 g | 0 g | ||
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0 g | 0 g | ||
Angliavandeniai | 94 g | 47,5 g | ||
iš kurių cukrų | 95 g | 47,5 g | ||
Baltymai | 0 g | 0 g | ||
Druska | 0 g | 0 g | ||
Osmolarity 50 g/500 ml ~330 mOsm/L. *50 g = 2× 25 ml measuring spoons. |