Keisti regioninius nustatymus
Keisti regioninius nustatymus
Maistinė vertė | 100 g | 50 g* | ||
Energinė vertė | 1530 kJ = 360 kcal |
765 kJ = 180 kcal |
||
Riebalai | 0 g | 0 g | ||
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0 g | 0 g | ||
Angliavandeniai | 90 g | 45 g | ||
iš kurių cukrų | 30 g | 15 g | ||
Skaidulinės medžiagos | 0 g | 0 g | ||
Baltymai | 0 g | 0 g | ||
Druska | 2,88 g | 1,44 g | ||
Na | 1150 mg | 575 mg | ||
K | 300 mg /15% | 150 mg /7,5% | ||
* 50 g = 3×25 ml kaušeliai. Miltelių tankis gali skirtis, dėl to gali būti nedidelis svorio netikslumas naudojant matavimo šaukštą. Tiksliam rezultatui rekomenduojama naudoti svarstykles. %NRV – Referencinės maistinės vertės. |
Maistinė vertė | 100 g | 50 g* | ||
Energinė vertė | 1530 kJ = 360 kcal |
765 kJ = 180 kcal |
||
Riebalai | 0 g | 0 g | ||
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0 g | 0 g | ||
Angliavandeniai | 90 g | 45 g | ||
iš kurių cukrų | 30 g | 15 g | ||
Skaidulinės medžiagos | 0 g | 0 g | ||
Baltymai | 0 g | 0 g | ||
Druska | 2,88 g | 1,44 g | ||
Na | 1150 mg | 575 mg | ||
K | 300 mg /15% | 150 mg /7,5% | ||
* 50 g = 3×25 ml kaušeliai. Miltelių tankis gali skirtis, dėl to gali būti nedidelis svorio netikslumas naudojant matavimo šaukštą. Tiksliam rezultatui rekomenduojama naudoti svarstykles. %NRV – Referencinės maistinės vertės. |