Keisti regioninius nustatymus
Keisti regioninius nustatymus
Sudėtis | 20 g* | NRV%** | ||
Vitaminas A (kaip β-karotenas ir retinilo acetatas) | 400 μg | 50% | ||
Vitaminas B1 Tiaminas (kaip tiamino hidrochloridas) | 0,17 mg | 15% | ||
Vitaminas B2 Riboflavinas | 0,21 mg | 15% | ||
Vitaminas B3 Niacinas (nikotinamidas) | 8 mg | 50% | ||
Vitaminas B5 Pantoteno rūgštis (kaip kalcio pantotenatas) | 3 mg | 50% | ||
Vitaminas B6 (kaip piridoksino hidrochloridas | 0,21 mg | 15% | ||
Vitaminas B7 Biotinas | 25 μg | 50% | ||
Vitaminas B9 Folio rūgštis (pteroilmonoglutamo rūgštis) | 100 μg | 50% | ||
Vitaminas B12 (cianokobalaminas) | 1,3 μg | 50% | ||
Vitaminas C (askorbo rūgštis) | 40 mg | 50% | ||
Vitaminas D (cholekalciferolis) | 2,5 μg | 50% | ||
Vitaminas E (kaip tokoferilacetatas) | 6 mg | 50% | ||
Ca Kalcis (kaip kalcio laktatas ir kalcio ortofosfatai) | 60 mg | 7,5% | ||
Mg Magnis (kaip magnio laktatas) | 56,3 mg | 15% | ||
Zn Cinkas (kaip cinko gliukonatas) | 1,5 mg | 15% | ||
Se Selenas (kaip natrio selenitas) | 8,3 μg | 15% | ||
* 1 dozė = 20 g. 20 g = 2 kaušeliai. Miltelių tankis gali skirtis, dėl to gali būti nedidelis svorio netikslumas naudojant matavimo šaukštą. Tiksliam rezultatui rekomenduojama naudoti svarstykles. ** NRV% – Referencinės maistinės vertės. 100 g Maistinė vertė: Energinė vertė: 1416 kJ / 333 kcal; Riebalai: 0 g; iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 0 g; Angliavandeniai: 80 g; iš kurių cukrų: 40 g; Baltymai: 3,3 g; Druska: <0,1 g. |
Sudėtis | 20 g* | NRV%** | ||
Vitaminas A (kaip β-karotenas ir retinilo acetatas) | 400 μg | 50% | ||
Vitaminas B1 Tiaminas (kaip tiamino hidrochloridas) | 0,17 mg | 15% | ||
Vitaminas B2 Riboflavinas | 0,21 mg | 15% | ||
Vitaminas B3 Niacinas (nikotinamidas) | 8 mg | 50% | ||
Vitaminas B5 Pantoteno rūgštis (kaip kalcio pantotenatas) | 3 mg | 50% | ||
Vitaminas B6 (kaip piridoksino hidrochloridas | 0,21 mg | 15% | ||
Vitaminas B7 Biotinas | 25 μg | 50% | ||
Vitaminas B9 Folio rūgštis (pteroilmonoglutamo rūgštis) | 100 μg | 50% | ||
Vitaminas B12 (cianokobalaminas) | 1,3 μg | 50% | ||
Vitaminas C (askorbo rūgštis) | 40 mg | 50% | ||
Vitaminas D (cholekalciferolis) | 2,5 μg | 50% | ||
Vitaminas E (kaip tokoferilacetatas) | 6 mg | 50% | ||
Ca Kalcis (kaip kalcio laktatas ir kalcio ortofosfatai) | 60 mg | 7,5% | ||
Mg Magnis (kaip magnio laktatas) | 56,3 mg | 15% | ||
Zn Cinkas (kaip cinko gliukonatas) | 1,5 mg | 15% | ||
Se Selenas (kaip natrio selenitas) | 8,3 μg | 15% | ||
* 1 dozė = 20 g. 20 g = 2 kaušeliai. Miltelių tankis gali skirtis, dėl to gali būti nedidelis svorio netikslumas naudojant matavimo šaukštą. Tiksliam rezultatui rekomenduojama naudoti svarstykles. ** NRV% – Referencinės maistinės vertės. 100 g Maistinė vertė: Energinė vertė: 1416 kJ / 333 kcal; Riebalai: 0 g; iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 0 g; Angliavandeniai: 80 g; iš kurių cukrų: 40 g; Baltymai: 3,3 g; Druska: <0,1 g. |