Aukštos biologinės vertės kolageno peptidai COLLAGEN Plus ir Dessert
Tai natūralus preparatas, kuris susideda iš 85-90% gryno hidrolizuoto kolageno. Sudėtyje yra hialurono rūgšties ir vitamino C, kuris padeda tinkamai gaminti kolageną, kad būtų užtikrintas normalus kraujagyslių, kaulų, kremzlių, dantenų, odos, dantų veikimas.
COLLAGEN Plus – labai hidrolizuoti mažos molekulinės masės kolageno peptidai
∙ optimizuotas greitam ir visapusiškam kūno įsisavinimui;
∙ greitai ir lengvai ištirpsta vandenyje;
∙ sudėtyje yra hialurono rūgšties;
∙ formulės sudėtyje taip pat yra vitamino C, acerola ir erškėtuogių ekstrakto.
COLLAGEN Dessert – vidutiniškai hidrolizuoti kolageno peptidai
∙ skanus šokolado deserto skonis;
∙ paruoškite greitai ir lengvai – mėgaukitės paruoštu desertu per 1 minutę;
∙ 85% kolageno peptidų;
∙ su vitaminais A, D ir E.

Vartojimas:

Collagen Plus: Sumaišyti 2 kaušelius (10 g) miltelių su 200-500 ml vandens ar sulčių.

Collagen Dessert: 3 kaušelius (50 g) miltelių intensyviai sumaišykite šaukštu su 100 ml šalto vandens, – produktas akimirksniu pradeda tirštėti ir po 1 minutės pasiekia tankiausią konsistenciją. Patarimas: kietėjimui šaldyti šaldytuve nereikia, tačiau paruoštas produktas, atvėsintas iki 5-10°C, turi malonesnį skonį.